2013. május 4., szombat

Alma chips

a szárítóban. Ilyen vékonyra még nem szeleteltem, eddig kockára vágtam, vagy csikokra. Időnként fahéjjal is megszórtam (ez most natúr).
Teába, gyümölcslevesbe, forralt borba, muffinba, vagy csak úgy
Ui.: A fotó és a bejegyzés közzététele után úgy három órával leállítottam az egész folyamatot :(

Az történt ugyanis, hogy a nagyon vékony szeletek miatt (uborka szeletelőn követtem el) az alsó két tálcára (összesen ötön fért el a 4 db alma) teljesen odaragadtak az almák (és még nem voltak megszáradva teljesen!) , egyszerűen nem tudtam őket felszedni, megforgatni. Csupán lemosni lehetett, szóval kuka ...
A fenti tapasztalatból okulva, már tudom, hogy inkább késsel vágom a jól bevált, kb 2-3 mm-es vastagságúakra a jövőben (is) ...