2012. szeptember 14., péntek

Pandázzunk

Szeretem, ha mindent egy helyen elérhetek, ezért csatlakoztam a Pandázók csapatához, így készíthettem magamnak egy saját induló, azaz startlapot.

Biztosan hallottál már róluk, a tapasztalatairól Németh Zoltán (a Távmunka tanfolyam weboldal szerkesztője)  hírlevelében az alábbiakat írta:

"Az utóbbi pár napban jelent meg a piacon, így még tapasztalatom nincsen vele kapcsolatban, de az első benyomásaim rendkívül jók.
Weboldaluk egyszerű, lényegre törő, ízléses, nekem tetszik.
Regisztráció ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel, és később sem kell befizetni semmit.

A pontgyűjtés a cél és minden hónap végén a pontokat váltják a cég bevételétől függően készpénzzé. 
Jelenleg kétfajta pontgyűjtési lehetőség van:
1. Pandastart kezdőlap használata: Saját ízléses kezdőlapot készíthetünk magunknak, melyen linkeket, híreket, időjárást, vicceket, képeket, idézeteket helyezhetünk el. Ezt miután böngészőnkbe kezdőoldalként beállítjuk, tulajdonképen ez első pontgyűjtésél készen is vagyunk. 16 óránként 1 pontot kapunk az oldal letöltéséért. Ez egy rendkívül praktikus eszköz teljesen ingyen van.
2. Hirdetett weboldalak látogatása. A rendszerbe szereplő weboldalak látogatásáért és a weboldalon szereplő tartalomból feltett kérdésre válaszolva kapjuk meg a pontot.

Előzetes pontérték kalkuláció:
Sokan kértétek, hogy nagyságrendileg mondjam meg, hogy mennyi is lesz egy pont értéke. Ez, ahogy a tájékoztatókban is szerepel a bevételtől függ.
Az első hat napon a három fő bevételi forrásból egy termelt bevételt. Ebből a bevételből és az eddig összegyűjtött pontok alapján számolva egy pont értéke kb. 52 fillér.
A másik két bevételi forrást a jövő héttől fogom aktiválni. Azok emelni fogják a pontok értékét. Az én előzetes terveim szerint 1 pont kb. 1 forint lesz.
De ahogy eddig is mondtam ez nem ígéret. A bevétel és az összegyűjtött pontok aránya fogja megadni a végső eredményt.
Ha ez a pontérték megmarad, akkor egy 1000 fős csoporttal, ahol mindenki összegyűjt havi 400 saját pontot, azaz összesen 400.000 csoportpont gyűlik össze könnyedén elérhető a főoldalon szereplő havi 200.000 Ft-os jövedelem!
Holnap indul a saját hirdetőket szerző kampány és lényegesen több pontszerző hirdetés lesz, amivel könnyedén össze lehet majd gyűjteni havonta a 400 saját pontot.

Ez egy olyan lehetőség szerintem amit nem szabad senkinek sem kihagyni, mert saját kezdőoldalal akár úgy is keresel pénzt, hogy közben nem kell semmit tenned érte. "

Ha Te is szeretnél saját startlapot, akkor további információt (és regisztrációs lehetőséget a csoportomba :) ), az alábbi elérhetőségen találsz, a bal felső sarokban:
Panda oldalam (még feltöltés alatt)

(fotó: internet, Google)